ΣΤΑΜΠΩΤΟΣ ΣΟΒΑΣ

ΣΤΑΜΠΩΤΟΣ ΣΟΒΑΣ

Ο διακοσμητικός σταμπωτός σοβάς Deco Create είναι ένα πορώδες υλικό άριστης συμπεριφοράς τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Ο σοβάς βγαίνει σε 4 αποχρώσεις, άσπρο, κρέμα, καφέ και ασημί. Εφαρμόζεται απευθείας σε προϋπάρχον σοβά, τοιχοποιία, γυψοσανίδα κλπ και αφού σταμπάρεται με τα ανάλογα καλούπια δίνει την αίσθηση πέτρας, τούβλου, ξύλου κλπ. Αποτελείται από σοβά τσιμεντοειδούς σύστασης τον Decocreate, που προστατεύεται από το Decochrom σε ουδέτερο τόνο ή χρωματιστό. Το Decocreate διατίθεται σε σάκους των 25 kg. Από κάθε σακί μπορεί να προκύψει 1,5 m2 σταμπωτού σοβά πάχους 1cm. Μέρος της σύνθεσης, περισσότερο από 95%, είναι τα ορυκτά προϊόντα.
POLYSTYLE

POLYSTYLE

Γαλάκτωμα πολυμερές που χρησιμοποιείται ως αστάρωμα στις επιφάνειες που θα εφαρμοστεί το Deco Create, όπως επίσης και για τη βελτιστοποίηση της συγκόλλησης παλιού με νέου σκυροδέματος. Χρησιμοποιείται, τέλος, αναμειγμένο σε δόσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές μας με το Style Hardener Overlay για την καλύτερη συγκόλληση του.
DECOCHROM

DECOCHROM

Αδιάβροχο και ανεξίτηλο προϊόν χρωματισμού του Deco Create, το οποίο το προστατεύει και το αδιαβροχοποιεί. Παρέχεται σε φυσική απόχρωση ή και σε διάφορα χρώματα που αναμειγνύονται μεταξύ τους, ώστε να προκύπτουν όλες οι δυνατές χρωματικές αποχρώσεις. Το προϊόν παρέχεται σε κουβαδάκια των 0,5kg, 3kg, 13kg, και η κατανάλωση (χρωματισμός) είναι περίπου 15-20 m2 ανά kg.
STYLE BETON LIQUID RELEASE

STYLE BETON LIQUID RELEASE

Διαφανές υγρό, έτοιμο προς χρήση, το οποίο αλείφεται στη νωπή επιφάνεια του Style Overlay ή στις στάμπες του σταμπωτού σοβά (Deco Create) και διευκολύνει το καλούπωμα, δημιουργώντας μια διαχωριστική μεμβράνη ανάμεσα στις στάμπες και επιφάνεια, που είναι έτοιμη να σταμπαριστεί.

STYLE CONTACT

STYLE CONTACT

Το Style Contact είναι ένα αστάρι προσκόλλησης που αποτελείται από συνθετικές ρητίνες και χαλαζιακή άμμο. Χρησιμοποιείται για την προετοιμασία λείων επιφανειών, αντί για εκτόξευση (ακατέργαστη χύτευση), προκειμένου να αυξηθεί η πρόσφυση της επόμενης στρώσης σοβά. Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση.
ΕΡΓΑΛΕΙΑ 6 ΤΜΧ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ 6 ΤΜΧ

Εργαλεία, 6 τεμαχίων ειδικά για σταμπωτό τοίχο Deco Create. Μπορούμε με ευκολία και ακρίβεια να διορθώσουμε λεπτομέρειες έπειτα από το σταμπάρισμα αλλά και να σμιλεύσουμε στο σοβά σχέδια της αρεσκείας μας.
ΣΤΑΜΠΕΣ ΤΟΙΧΟΥ

ΣΤΑΜΠΕΣ ΤΟΙΧΟΥ